Najboljše rešitve in inovacije za vas

Naše storitve

Od ideje do inovativne rešitve

Razvijamo inovativne in napredne rešitve za sodobno in prijazno prihodnost.

Kogeneracija
Kogeneracija

Soproizvodnja toplotne in električne energije na zemeljski plin je sočasno pretvarjanje energije goriva v toplotno in električno energijo. S kogeneracijo na zemeljski plin pri porabi primarne energije prihranimo do 40 odstotkov, hkrati pa lahko zmanjšamo stroške energetske oskrbe.

Naprave za čiščenje odpadnih voda
Naprave za čiščenje odpadnih voda

Infrastruktura za čiščenje komunalnih odpadnih voda iz individualnih hiš, vikendov, turističnih objektov, zaselkov, naselij. V njej potekajo predvsem biološki in kemični procesi s pomočjo mikroorganizmov, ki očistijo vodo do te mere, da ni več škodljiva za okolje.

Biodizel
Biodizel

Gorivo za dizelske motorje, izdelano iz rastlinskih ali živalskih maščob. Najpogostejša vrsta je alkilni ester pridobljen s transesterificiranjem rastlinskih maščobnih olj ali živalskih maščob. Ker ga pridobivamo iz sprotnega prirasta rastlin in živali, je tako obnovljiv vir energije.

Avtomatizacija upravljanja energetskih sistemovz vizualizacijo
Avtomatizacija upravljanja energetskih sistemov
z vizualizacijo

Z napredno avtomatizacijo energetskih sistemov zagotavljamo popolno optimizacijo in računalniški nadzor nad vašimi energetskimi in klimatskimi sistemi v objektih. Z daljinskim upravljanjem pa zagotovimo varno in brezskrbno delovanje sistemov.

NAŠE POSLANSTVO

Pretvorite ideje v resničnost

Zagotovimo vam hitre, učinkovite in zaupanja vredne storitve, ki so obstojne, zanesljive in kvalitetne. Prilagodimo se vašim željam in ciljem, da skupaj dosežemo zastavljen cilj vrhunsko in uspešno.

Projekti
49
Partnerji
11
Uspešnost
100%

Pogosta vprašanja

Prepričani smo, da vam lahko na podlagi dosedanjih izkušenj in znanja zagotovimo najboljše storitve glede na vaše želje in potrebe.

POVEJTE NAM O VAŠEM NASLEDNJEM PROJEKTU

Oddajte povpraševanje zdaj

Z veseljem vam pomagamo in svetujemo pri izbiri najboljše rešitve za vas. Po potrebi vas bo naš prodajni svetovalec tudi kontaktiral za vaše želje in podrobnosti ter z vami uskladil vsebino ponudbe.

Po potrebi vas bo naš prodajni svetovalec kontaktiral za vaše želje in podrobnosti ter z vami uskladil vsebino ponudbe.
Strinjam se, da lahko podjetje i-Tec, kot upravljalec spletne strani, zgoraj vpisane podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za izdelke, storitve in druge rešitve omenjenega podjetja ter me v zvezi z njimi kontaktira preko e-pošte ali telefona. Potrjujem, da sem seznanjem z varovanjem osebnih podatkov.

13 let

Izkušnje


Naročite se na e-novice

Vnesite vaš e-poštni naslov, da prejmete obvestila o aktualnih ponudbah, novostih in dogodkih podjetja i-Tec.